Prosim kontrolujte sa. Flamovat si chodte na forum.
A mohol by mi niekto povedat, kde ste vyhrabali ze tu fotky MUSIA byt alebo ze ich MUSIME a sme POVINNY sem dat? Trosku si mylite dojmy s pojmami. To ze som zvykol z mojej dobrej vole sem po minule roky tie fotky po veceroch nahravat a flakat ine veci bola moja dobra vola. To ze ste si na to zvykli nerobi z toho ziadnu povinnost. Mali ste forum aj tento guestbook aby ste si mohli stiahnut a pozriet cudzie fotky BTW. A vobec cely con je nasa dobra vola, to ci sa vam to paci alebo nie je vasa vec. Pre mna je povinnost Zaplatit hypoteku, zaplatit najom, ist do prace, ist oducit si uvazok na skolu , robit dizertacnu pracu, postarat sa o svoju rodinu. Az potom su FAKT DOLEZITE veci na Comics Salon a niekde nizsie su fotky. Rovnako, ak robime na inych projektoch, asi to ma nejaky dovod, preco to robime prednostne.
Mimochodom velmi pekne dakujem Michalovi (super-sayian) za pomocnu roku pri stahovani,spracovani a uprave fotiek, lebo inak by tu fotky teraz ani neboli. Ziarivy priklad ochotneho a sikovneho cloveka, ktory sa sam ozval a chcel pomoct. Paradoxne narozdiel od ludi, ktori by sa mali ozvat skor a namiesto toho pisu voloviny do tohto guestbooku. Ze Firkin and skupinka z AC.
Jack a Thuriasz vy ste mimo masej kuchyne, takze nemam vam za zle ze neviete ako to u nas funguje, ale fakt je ze nesuhlasim s tym co pisete, pretoze con nad 2000 ludi uz zial v okolitych krajinach neorganizuju ludia len tak, ale maju 2-3 ludi , kde to maju ako hlavny pracovny pomer. Ci uz madarske cony, alebo aj v cehach Festival Fantazie. A ked chcete vediet co je stagnacia, tak chodte tam, stale dokola ta ista pesnicka. My kazdy rok vymyslame stale daco nove a nieco pridavame a vylepsujeme. Ak vam to nestaci, tak zial rychlejsie to asi nevieme, zatial.
Ano robil som / robim na MangaClube, pretoze sa nam podarilo nieco vyznamne a bolo to treba urobit teraz. Zarovne dufam, ze je to posledny novy projekt na dlhe roky dopredu a budem mat viac casu.
No keď fórum, tak fórum. Z Guestbooku som aj tak znova vymknutý

. No takto Win. Myslím, že sa všetci zhodneme na tom, že skutočné sa MUSÍ iba zomrieť. A platiť dane. Takže by som ani tak nepovedal, že MUSIA byť, ale tak prinajmenšom by sa patrilo, rovnako ako je to zvykom u iných medzinárodných festivalov ... s účasťou nad 2000 ľudí. BTW ... a prečo teda vlastne nemáme tých 2-3 plne zamestnaných ľudí? Ako ak by sa to patrične malo odraziť na kvalite tak by som bol ochotný si aj priplatiť k lístku ...
OK, tak beriem, že s výnimkou ročníku 2007 si nikde priamo nespomenul, čo priamo plánuješ s fotkami, a že budú niekedy na webe. Ale zase na druhej strane si ani nespomenul, že tento rok nebudú. Napriek tomu by som si dovolil upozorniť, že svojou 5 ročnou činnosťou typu koniec akcie > vypýtaš fotky > uverejníš na webe ... si vytvoril určitý obyčaj, teda nemôžeš mať ľudom za zlé, že po skončení akcie a vypýtaní fotiek budú automaticky očakávať aj ich zverejnenie. Najme ak si sa teda nevyslovil v opačnom zmysle.
O počkať. Vlastne si spomenul, že majú byť na webe =>
http://comics-salon.sk/forum/index.php?topic=465.msg3207#msg3207 . Dá sa to považovať ako sľub?
Osobne som zvedavý a dúfam, že budem mať sánku dole keď sa tie spomínané projekty prevalia. Prajem veľa úspechov s nimi, len by som si znova dovolil poznamenať, že je lepšie jeden projekt úplne uzavrieť a potom začať s druhým (alebo robiť iné DÔLEŽITÉ veci ako napr. hrať Dragon Age: Origins). Ak je tvoja pozornosť nutná inde, tak si nájdi výpomoc. Áno Willi ... bla bla bla ... na druhú stranu, mal si si ho odsledovať. A koho iného si sa potom pýtal ešte? Mňa teda nie (takže nechápem prečo naznačuješ, že mi vyčítaš, že som nepomohol). Fakt očakávaš, že pomoc ti padne sama od seba len tak z neba?
A áno, všetká česť Super-sayianovi, urobil za teba kus dobrej roboty. Inak len tak by ma zaujímalo, koľko mu to zabralo? Ja som to zvládol za nejakých 5 hodín všetko poťahať, premenovať, zmenšiť a konvertnúť. Tuším som čítal, že je zamestnaný. Ja som zamestnaný-študujúci ... a napriek tomuto to každému z nás trvalo pod 4 mesiace ... hmmmm.
(ak by v tomto bode niekoho pýtal „načo sa teda sťažujem, keď už ich mám“, tak poťahal som ich až potom, čo Win sa vyjadril, že vôbec nemusia byť. A viac menej ma len zaujímalo koľko to zaberie času, že si nikto na to čas nedokázal nájsť. Odpoveď na ďalšiu otázku, prečo som ich potom neposlal => pretože som ich pozbieral až ako druhý.)
V krátkosti by som možno ešte skúsil vyjadriť súhlas s Jackom3K. Proste mám podobný pocit, že ak bol človek na viac ako dvoch ročníkoch a zrovna netrávi celý čas v jednej miestnosti kde 60% inovácie tvorí zmena premietacieho programu, tak sa nejako v pred nepokročilo. Ale to je iba môj názor a ty to predsa robíš zo svojej vlastnej dobrej vôle. Podľa seba ... a pre seba. Nie pre druhých, však to je tvoja dobrá vôľa, ostatní môžu držať krok ... a to druhé. Si si ma získal. Ako fakt skutočne vážne to myslím. Si proste dobrý

Ale teraz vážne. Myslím ako vážne vážne. Ako fakt, sú to len fotky, nie až tak podstatná záležitosť. Čo by som ale fakt označil ako fail je ako si sa k tomu postavil. Ako blbosti stranou ale nechávaš ľudí čakať bez nejakého vysvetlenia, sľubuješ veci, potom si ticho, nereaguješ na akýkoľvek podnet či otázku čo sa vlastne deje, proste musia prejsť 3 mesiace kým sa vôbec nejako vyjadríš a aj to pomerne arogantným spôsobom typu „my máme veľa práce a nikto ste to za nás neurobili tak to nebude“ pritom vzhľadom k tomu, že sa nevyjadruješ tak ľudia ani nemali šajnu, že hľadáš pomoc. Ako aj keď si bol nocou-dňom vyťažený, tak proste si nedokážem predstaviť, že by sa nenašlo 15 min a napísať niečo milé ako „pozrite ľudia, momentálne som osobne vyťažený, ospravedlňujem sa ale fotky budú musieť počkať/alebo/nenašiel by sa niekto kto by nám pomohol a zozbieral fotky?“ Keby si to urobil tak 3 mesiace dozadu, Super-sayian by sa ti ozval určite rovnako promptne a nemuseli sme tu teraz písať. Ako chýba mi tam nejaký ten starý dobrý prístup „náš zákazník, náš pán“. Možno som len staromódny. Proste aj s tým „je to tvoja dobrá vôľa, že vôbec máte kam chodiť, klaňajte sa mi!“
Pochopím ak na mňa nebudeš reagovať, je to úplne pochopiteľné s blížiacim sa ASkom si určite vyťažený a rovnako beriem na vedomie, že nesúhlasíš so všetkým čo som tu napísal.
No dobre ... ja som skončil a teraz ma môžete rozcápať. Už to aj tak prestáva byť fun ...