WINNOWING
Nehovorte haluze ale KONARIKY!
Administrátor
Hero Member

GOOD, EVIL, all the same!
|
 |
« on: August 31, 2009, 03:11:45 pm » |
|
Tak sme zvládli spraviť aj pokračovanie Manga Booku Smiley
Comics Salón: COMICS & MANGA BOOK 3 je pokračovaním úspešnej prvej slovenskej zbierky Mangy a Comicsu. Trojka vyjde 11.9.2009 počas medzinárodného festivalu comicsu, anime a hier - Comics Salón 2009. Zbierka má 288 strán, lepenú knižnú väzbu, s lakovanou tvrdou obálkou a obsahuje veľa rôznych comicsov a máng. Ďalej a odborno-náučné články o tom, čo je comics a aká je jeho história, formy a žánre a subžánre.
Tento rok pribudlo 64 farebných strán a vypadli poviedky, takže je v zborníku ešte viac komiksu a mangy než po minulé roky.
|
|
|
|
« Last Edit: May 15, 2010, 11:08:51 pm by WINNOWING »
|
|
Who are you? - Rufus exSOLDIER first class - Cloud AVALANCHE! - Barret Me Also - Tifa I am flowergirl from the market! - Aeris Verejne sa hlásim k www.comics-salon.sk
|
|
|
WINNOWING
Administrátor
Hero Member

|
 |
« Reply #1 on: August 31, 2009, 03:24:09 pm » |
|
A tu je obalka
|
|
|
|
|
Who are you? - Rufus exSOLDIER first class - Cloud AVALANCHE! - Barret Me Also - Tifa I am flowergirl from the market! - Aeris Verejne sa hlásim k www.comics-salon.sk
|
|
|
|
|
ComixMan
Globálny Moderator
Jr. Member

Show me love
|
 |
« Reply #3 on: September 03, 2009, 02:40:12 pm » |
|
kvoli vacsiemu poctu stran a hlavne 64 farebnym stranam ide cena hore ... niekam k 7-8euro ... ale presnejsie ti povie win alebo akira
|
|
|
|
|
|
Již nespoutan muky plamenů pekelných mého vězení,které sem trpel za zradu na pánu nebeském, můžu konečne jako Temný propet rozpoutat inferno apokalypsy biblické velikosti a zhostit se role mňe souděné.
|
|
|
|
Akira Shin
|
 |
« Reply #4 on: September 03, 2009, 03:14:16 pm » |
|
Odporucana cena je 8,00€ prave kvoli tym farebnym stranam a tomu ze mame 28 stran este navyse oproti minulemu dielu. Ale budeme urcite mat nejaku zlavu alebo speci akciu priamo na CS, ktora je momentalne v stadiu riesenia  Ale urcite sa tento diel oplati, lebo su tam dobre veci (kedze mame kopu novych autorov a dost z nich kreslilo veci specialne pre mangabook a bolo z coho vyberat)
|
|
|
|
|
|
|
|
saniika
Newbie

>.<
|
 |
« Reply #5 on: September 03, 2009, 05:06:36 pm » |
|
Fiha, no verim, ze ludia si omrknu tu knizku a budu ochotni zaplatit viacej za nu. Fakt to znie lakavo! A celkom sa mi pozdava, ze pridavate a rozsirujete jej "napln". No uz, aby som ju videla 
|
|
|
|
|
|
Scream out sympathy
|
|
|
Aniy
Jr. Member

Mr. Zero Two
|
 |
« Reply #6 on: September 03, 2009, 06:14:40 pm » |
|
že sa oplatí tak to isto  no som zvedavý na tú akciu XD
|
|
|
|
|
|
 ビール存在
|
|
|
Miyu
Newbie

Endless dreamer: dont wake me up
|
 |
« Reply #7 on: September 03, 2009, 09:23:17 pm » |
|
že sa oplatí tak to isto  no som zvedavý na tú akciu XD Jasne, ze sa oplati. Bolo to robene s laskou 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WINNOWING
Administrátor
Hero Member

|
 |
« Reply #8 on: September 03, 2009, 10:35:52 pm » |
|
A nie suv nej poviedky, tzn tych 50 stran z minula ostalo pre komiks a mangu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aniy
Jr. Member

Mr. Zero Two
|
 |
« Reply #9 on: September 03, 2009, 10:42:02 pm » |
|
trochu škoda, minuloročné sa mi páčili  ale tak uvidíme ako to nakoniec bude finančne u mňa vychádzať
|
|
|
|
|
|
 ビール存在
|
|
|
Miyu
Newbie

Endless dreamer: dont wake me up
|
 |
« Reply #10 on: September 03, 2009, 11:10:21 pm » |
|
trochu škoda, minuloročné sa mi páčili  ale tak uvidíme ako to nakoniec bude finančne u mňa vychádzať Obmedz piva a zacni setrit a budes mat aj na poviedkovy zbornik. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aniy
Jr. Member

Mr. Zero Two
|
 |
« Reply #11 on: September 14, 2009, 09:25:23 am » |
|
trochu škoda, minuloročné sa mi páčili  ale tak uvidíme ako to nakoniec bude finančne u mňa vychádzať Obmedz piva a zacni setrit a budes mat aj na poviedkovy zbornik.  spravte na chodbe 18˚C a bude aj menej piva XD
|
|
|
|
|
|
 ビール存在
|
|
|
|